Til forsiden
Varer sendes hver dag med GLS           Du kan betale Med EAN             
0
Din indkøbskurv er tom.

0

Visuelle Ure ApS - Time Timer DK

×

Opret Bruger

Profil Information

Login Information

eller login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Handelsbetingelser

1. Levering via GLS

I vores system vælger du enten at få leveret din pakke til erhverv (fx skole eller institution), derhjemme, eller i en pakkeshop i nærheden af din bopæl.

Leveringstiden er 1-2 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer, skulle uheldet ske vil du hurtigt blive kontaktet.

2. Betaling

Offentlig institution: Handler du som offentlig institution, så vælger du betaling via EAN fakturering. Institutionens 13 cifrede EAN nummer skal oplyses. Såfremt din kommune kræver, at dit kommunale brugerID skal fremgå af fakturaen udfyldes dette i feltet brugerID ved bestilling

Alle andre: Hos TimeTimerDK har du kun mulighed for at betale kontant med kort ved bestilling.

Følgende kort kan benyttes:

  • Dankort
  • Visa kort

Hver gang du laver en betaling over internettet med betalingskort, så skal vi som butik betale gebyrer for håndtering af disse transaktioner. Disse omkostninger bliver opkrævet særskilt frem for at blive lagt oven i varens pris, således at du som kunde altid kan gennemskue, hvad det er, du betaler for.

3. Returret / ombytningsret

TimeTimer DK yder 14 dages retur- og ombytningsret på købte varer. Varen returneres i original emballage og med alle originale mærkater. Husk at vedlægge en kopi af kvitteringen.

Køber har 14 dage til at meddele os, at købet fortrydes og herefter 14 dage til at returnere den bestilte vare.
Forbrugeren kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

(Kontakt os venligst inden du sender varen retur)

4. Reklamationsret

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, som betyder at du kan klage over fejl og mangler som produktet måtte have ved købstidspunktet. Ved modtagelsen af varen skal du tjekke om der er fejl og mangler, og er dette tilfældet reklamere inden for 14 dage. Det er vigtigt at du ved en eventuel reklamation medsender din kvittering.

Vær opmærksom på at det er fejl og mangler ved købstidspunktet reklamationen dækker. Fejl og mangler forskyldt ved forkert håndtering af produktet eller anden voldelig brug, er derfor ikke dækket af reklamationen.

Vores time timer urer tåler ikke en tur på gulvet, eller anden hård medfart. (kontakt os venligst inden du sender varen retur)

Time Timer har vundet flere priser

Webbureau ITTP