Til forsiden
Varer sendes hver dag med GLS           Du kan betale Med EAN              10% rabat ved køb for 4000kr excl. Moms
0
Din indkøbskurv er tom.

0

Visuelle Ure ApS - Time Timer DK

×

Opret Bruger

Profil Information

Login Information

eller login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Time Timers

Vi har mange forskellige modeller inden for Time Timers. Vi har modeller der kan vise optil 120 minutter på urskiven, men også modeller der kan vise 5, 20, 90 og 120 minutter på urskiven. Alle modellerne kan stå selv, men modellerne Time Timer mellem og Time Timer Stor kan også hænges op på væggen og på whiteboardet. Lyden kan slåes til og fra bagpå urene.

Modellen Time Timer Plus adskiller sig fra de andre på udseende. Uret har samme effekt som de andre time timer, men uret er nemmere af transportere rundt grundet håndtaget. Herudover kan man på Time Timer Plus modellen justere lydstyrken høj/lav bag på uret.

Time Timers er specielt gode til børn der endnu ikke har fået en fornemmelse for tid. Den farvede skive der bliver mindre, gør det lettere for børnene at relatere til tiden og spørgsmål som "Hvor lang tid er der tilbage?" kan undgås. Time Timeren bruges både i institutioner og skoler, men også til personligt brug. I skolen, kan det være for at øge børnenes koncentration til fx læsning i egen bog i 15 minutter, eller gruppearbejde i 20 min. Det kan også helt lavpraktisk bruges til tydeligt at vise børnene hvor lang tid der er tilbage af timen indtil de kan gå til frikvarter.

I institutioner har vi set eksempler på at Time Timeren bliver brugt til alt fra håndtering "playstationtid", udetid, frokosttid eller hvis noget kreativt skal tørre.

Til personligt brug kan behovet variere og dermed også Time Timeres brug. Time Timeren med 5 minutters interval anvendes især til brugere med særlige behov. Det kan være for at vise hvor lang tid et toiletbesøg må tage, børste tænder tid, tid til at tage tøj på - alle sammen hverdagsting, som for nogle kan tage rigtig lang tid uden fornemmelsen for tid.

Time Timeren kan bruges til de knap så sjove ting, fx lektietid, højtlæsning, oprydning, opvask, spisetid osv, aktiviteter hvor tålmodigheden ofte bliver sat på prøve.

Vi Anbefaler til Personligt brug:

 • Time Timer Lille findes i tre farver, sort, limegrøn og turkisblå. Uret kan vise optil 60 minutter.
 • Time Timer MOD findes i to farver, Grå og Turkisblå - ekstra covers i farverne Pink og Limegrøn kan tilkøbes. Uret viser optil 60 min.
 • Time Timer Twist har magnetisk bagflade og kan vise optil 90 minutter.
 • Alle tre modeller er lille og nemme at have med sig på farten. Skal man benytte mindre eller mere end 60 minutter er der også Time Timer PLUS modellerne i både 5, 20 og 120 minutter, dog er uret en tak større end de små handy modeller lille, MOD og Twist.

  Vi Anbefaler til Skolen:

 • Time Timer Stor Det mest populære ur til klasseundervisning er Time Timer Stor, der med sine 30x30 cm gør det nemt for alle elever at se uret. Uret viser optil 60 minutter og kan stå selv, hænge på væggen og findes også i en model med magnetisk bagflade så uret kan bruges på whiteboardet.
 • Time Timer Mellem er en tak mindre, med sine 18x18 cm, uret kan stå selv og hænge på væggen, og er derfor perfekt til klasse undervisningen.
 • Time Timer PLUS modellerne har med sit praktisk håndtag et perfekt design til at tage med rundt, hvilket kan være en fordel når eleverne skal lave gruppearbejde. Her skal man være opmærksom på at modellerne har forskellige tidsintervaller herunder 5, 20, 60 og 120 minutter, så alt efter hvilke situationer uret skal benyttes i skal man vælge herefter. Uret kan ikke hænge på væggen.
 • Time Timer har vundet flere priser

  Webbureau ITTP