Til forsiden
Varer sendes hver dag med GLS           Du kan betale Med EAN              10% rabat ved køb for 4000kr excl. Moms
0
Din indkøbskurv er tom.

0

Visuelle Ure ApS - Time Timer DK

×

Opret Bruger

Profil Information

Login Information

eller login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Hjælp til valg af Time Timer?

Er du i tvivl om hvilket Time Timer ur der passer til dit behov, så læs med her. Vi har forsøgt at lave en oversigt over hvilke Time Timers vi anbefaler til henholdsvis personligt brug og til skolen.

Time Timer til Personligt brug:

De tre modeller vi anbefaler her er modellen Time Timer Lille, Mod og Twist. Modellerne er de tre mindste Timers der er. De fungerer bedst når de står eller ligger ved siden af brugeren. Har man et barn der vil pille og stille på uret, kan det selvfølgelig være nødvendigt at stille uret længere væk. Alt efter afstanden kan det være at man skal overveje Time Timer PLUS modellen eller en Time Timer Mellem.

 • Time Timer Lille findes i tre farver, sort, limegrøn og turkisblå. Uret kan vise optil 60 minutter. Lyden kan slåes til og fra.
 • Time Timer MOD Uret viser optil 60 min. Lydenstyrken kan justeres.
 • Time Timer Twist har magnetisk bagflade og kan vise optil 90 minutter.
 • Alle tre modeller er lille og nemme at have med sig på farten. Skal man benytte mindre eller mere end 60 minutter er der også Time Timer PLUS modellerne i både 5, 20, 60 og 120 minutter, dog er uret en tak større end de små handy modeller lille, MOD og Twist. Så dette kan også være en mulighed hvis man gerne vil have et lidt større display. Du kan læse mere om urene under fanen Time Timer Ure

  Time Timer til Skolen og gruppe sessioner:

 • Time Timer Stor Det største og mest populære ur til klasseundervisning er Time Timer Stor, der med sine 30x30 cm gør det nemt for alle elever at se uret. Uret viser optil 60 minutter og kan stå selv, hænge på væggen og findes også i en model med magnetisk bagflade så uret kan bruges på whiteboardet.
 • Time Timer Mellem er en tak mindre, med sine 18x18 cm, uret kan stå selv og hænge på væggen, og er derfor perfekt til klasse undervisningen. Der findes også en model med magnetisk bagflade.
 • Time Timer PLUS modellerne har med sit praktisk håndtag et perfekt design til at tage med rundt, hvilket kan være en fordel når eleverne skal lave gruppearbejde eller hvis læreren skal fragte uret frem og tilbage. Her skal man være opmærksom på at modellerne har forskellige tidsintervaller herunder 5, 20, 60 og 120 minutter, så alt efter hvilke situationer uret skal benyttes i skal man vælge herefter. Uret kan ikke hænge på væggen.
 • Du finder de forskellige Time Timers HER

  Time Timer har vundet flere priser

  Webbureau ITTP