Til forsiden
Varer sendes hver dag med GLS           Du kan betale Med EAN              10% rabat ved køb for 4800kr excl. Moms
0
Din indkøbskurv er tom.

0

Visuelle Ure ApS - Time Timer DK

×

Opret Bruger

Profil Information

Login Information

eller login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Armbåndsure

Time Timer Armbåndsur findes både i en voksen / børnemodel. Forskellen på disse er remmens størrelse, samt at selve uret er større i voksenmodellen end i børnemodellen. Funktionerne i urene er de samme.

Armbåndsurene adskiller sig markant fra de andre Time Timers, da man på armbåndsurene kan sætte urskiven til at være mere end bare 60 min. Time Timer funktionen kan nemlig indstilles optil 99 timer. Uret har tre nyttige Funktioner: Alm. Ur (vises både med urskive og digitalt), en almindelig alarm og en Time Timer funktion.

Time Timer funktionen er fantastisk til alle former for anvendelser. Få fx skolearbejdet gjort effektivt, administrer medicinindtag eller giv barnet mulighed for selv at følge med i, hvornår mor/far kommer og henter en i børnehaven. Ved fx. medicin indtag kan man indstille uret så det vibrere efter fx 4 timer og automatisk starter på et nyt interval af 4 timer uden man behøver at indstille uret her imellem

Uret har 2 alarm funktioner. Den hørbare alarm, som alle tæt på en kan høre, eller vibrations alarmen, som er mere diskret.

Benyttes den vibrerende alarm, så er det kun brugeren af uret der registrerer at alarmen går i gang.

Dette kan være en fordel, hvis de personer omkring dig ikke nødvendigvis skal informeres om, at nu er det tid til at tage din medicin, eller at du nu skal huske at gå på toilettet eller lignende.

Time Timer har vundet flere priser

Webbureau ITTP